• دکتر کبیری:
  • ماموریت این دوره رونق و اثر بخشی کسب و کارهای دانش بنیان بود

  • ۱۵:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۷
دبیر شانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی گفت: طرح‌های نوآورانه‌ای در مراحل نیمه نهایی و نهایی این جشنواره پذیرفته شده‌اند که قابلیت تجاری‌سازی داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دکتر عبدالرضا کبیری سامانی در اختتامیه شانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی که ظهر امروز (پنجشنبه-۲۷ آبان ماه) برگزار شد اظهار کرد: این جشنواره با هدف معرفی برترین فن‌آفرینان و طراحان کسب و کار به همت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

وی پویایی، خلاقت و تغییر ساختار و ماموریت به اقتضای زمان و نیازهای روز و پیشرو در تبیین مفاهیم کار‌آفرینی را از ویژگی های شانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی دانست.

کبیری سامانی یادآور شد: ماموریت این دوره رونق و اثر بخشی کسب و کارهای دانش بنیان و گسترش بازار محصولات و خدمات فناورانه و دانش بنیان ها بود.

وی ادامه داد: در این جشنواره موضوعات مختلف مانند فناوری های صنعت ساز، رفع نیاز صنعت در دوران خشکسالی و سیلاب، بازیافت پسماند به خصوص در کلان شهرها، حفظ محیط زیست، آلودگی هوا، آب و خاک، نیازهای صنعت دارو (به خصوص داروهای کمیاب)، مسایل اقتصادی و صنعتی (تورم، تحریم و رکود، مسایل اجتماعی، زیست فناوری صنایع فناوری اطلاعات و فناوری ارتباطات و اطلاعات و هوش مصنوعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در این جشنواره ملی ۳۶۸ طرح ثبت نام اولیه، ۱۲۱ طرح در بخش فن آوری و تجاری سازی و هفت طرح ثبت نامه اولیه در بخش طراحان کسب و کار شدند.

دبیر جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی یادآور شد: این جشنواره همچنین با هدف شناسایی و معرفی واحدهای فناور و فن‌آفرینان موفق به سرمایه‌گذاران در ۲ بخش مسابقه‌ای و غیرمسابقه‌ای برگزار شد که بخش‌ مسابقه‌ای شامل طراحان کسب و کار و فن‌آفرینان است؛ بخش‌های غیرمسابقه‌ای نیز شامل فرصت‌های سرمایه‌گذاری،  نشست‌های انتقال تجربه و نمایشگاه است.

کبیری سامانی تصریح کرد: جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی به عنوان نخستین و برترین رویداد فن‌آوری و فن‌آفرینانه کشور تلاش می‌کند تا با حمایت و تشویق شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای حل مسایل و چالش‌های اساسی کشور گام بردارد. شناسایی و معرفی واحدهای فناور و فن‌آفرینان موفق به سرمایه‌گذاران به عنوان یکی از اهدف اصلی این جشنواره، گامی بلند جهت توسعه فناوری و شکوفایی اقتصاد ملی با حمایت از ایده‌های دانش‌بنیان و توان نخبگان ایران است.

 

تعداد بازدید : ۱۸۸۸      تاریخ: 1400/08/27

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت